Oegstgeest Haaswijk

Oegstgeest Haaswijk

Wonen in rust en ruimte, dichtbij Leiden

Haaswijk-Oost en Haaswijk-West zijn twee wijken in het noorden van Oegstgeest die zich kenmerken door de vele speelpleintjes en parkjes. Heerlijke wijken dicht bij het centrum van Oegstgeest en recreatiegebieden. Je woont er in rust en ruimte met de dynamiek van de Leidse binnenstad in de buurt. Ontdek Haaswijk in Oegstgeest met onze gespecialiseerde makelaar Robrecht de Munck.

Sport en scholen

In de naastgelegen wijk de Morsebel ligt de Vereniging van Handboogschutters “Attila” en in het centrum van Haaswijk bevinden zich de twee basisscholen Daltonschool Oegstgeest en CBA Joris de Witte. Voor de dagelijkse boodschappen is er de Lidl. En op enkele fietsminuten bent u bij de recreatieplas de Klinkenbergerplas. Van daaruit zijn er open vaarverbindingen naar het Poelmeer en de Kagerplassen. 

Groen en kindvriendelijk

Haaswijk staat bekend om z'n groene, kindvriendelijke en rustige omgeving. Het is een wijk waar huisje-boompje-beestje nog echt mogelijk is. De vele speeltuintjes en parkjes maken deze wijk ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast is het heerlijk om te fietsen langs de Kagerplassen en komt de waterliefhebber hier ook goed uit de voeten. Zo kun je prachtig zeilen of met een sloepje over de Kagerplassen varen.

Waarde woningen

Net zoals de rest van Oegstgeest zijn de huizenprijzen ook in Haaswijk de afgelopen jaren harder gestegen dan in veel andere delen van de provincie. De gemiddelde woningwaarde is met zeker 8% toegenomen de laatste jaren. De vraag naar woonruimte is ook in deze wijk groter dan het aanbod en dit zal de komende tijd terug te zien zijn in de blijvende waardestijgingen van de woningen.

Uw makelaar voor Oegstgeest-Haaswijk

Robrecht de Munck is onze gespecialiseerde makelaar voor de wijk Oegstgeest-Haaswijk. Hij is actief in heel Oegstgeest en heeft extra affiniteit met Haaswijk. Robrecht: "Ik ken Haaswijk door en door en kan het iedereen aanbevelen. Het heeft een ideale combinatie van groen, ruimte en goede verbinding met uitvalswegen naar grote steden. Maar bovenal is het een heerlijke wijk om in op te groeien." Maak kennis met Robrecht de Munck, wijkmakelaar voor Haaswijk.

Terug naar de Makelaars van Oegstgeest

Maak een afspraak

Robrecht de Munck

Robrecht de Munck is onze gespecialiseerde makelaar voor Haaswijk, Oegstgeest. Wilt u daar een huis kopen of verkopen? Maak een afspraak met Robrecht. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven