Zelfstandig makelaar worden in Oegstgeest

Kom erbij. Als eigen baas in onze makelaardij

Door de groeiende interesse voor woningen in Oegstgeest zijn wij hard op zoek naar versterking van ons team. Heb jij affiniteit met Oegstgeest en wil je zelfstandig makelaar worden? Of ben je al makelaar en wil je je specialiseren in Oegstgeest? Dan komen we graag met jou in gesprek.

De Makelaars van Oegstgeest

Vanuit ons makelaarskantoor in Leiden zijn wij actief in de hele Leidse regio. Zo hebben wij gespecialiseerde makelaars voor Leiden, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten, Zoeterwoude, Hazerswoude, Wassenaar, Valkenburg, Rijnsburg en Leiderdorp. Met hun lokale kennis ondersteunen zij hun klanten optimaal bij het verkopen van hun woning of het kopen van een nieuwe woning in Oegstgeest.

Zelfstandig makelaar worden

Bij ons word je een van dé makelaars van Oegstgeest, als zelfstandig ondernemer binnen onze organisatie. Dat betekent dat je wel de lusten, maar niet de lasten van een eigen kantoor hebt. Wel de vrijheid, niet het geregel van kantoorzaken. Dat doen wij. Wij ondersteunen onze makelaars op alle fronten. Van opleiding tot werkplek. Van leads tot marketing. Zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: bemiddelen in de aankoop en verkoop van huizen. Ieder z’n vak.

Jouw achtergrond

Je kunt vanuit diverse hoeken zelfstandig makelaar worden bij ons. Bijvoorbeeld als je al een makelaar bent in loondienst, als je net een vastgoed-relevante opleiding hebt afgerond of als je al een vastgoedprofessional bent en de stap naar de makelaardij wilt maken. Je bent van harte welkom. Wij bieden aanvullende trainingen en ondersteuning waarmee jouw carrière in onze makelaardij vleugels krijgt. Je kunt bij ons groeien zonder grenzen, op de manier die het beste bij jou past.

Professionele ondersteuning

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven waardoor zij de beste service kunnen bieden. Wij faciliteren onze makelaars met:

  • Eigen wijk- en makelaars presentatie
  • Leadgenererende website
  • Beste technologie: efficiënte software van CRM tot overdracht huis
  • Mentor ondersteuning
  • Beste opleidingen, trainingen en conventies op het gebied van onroerend goed in binnen- en buitenland
  • Lokaal, nationaal en internationaal netwerk
  • Rekruteren van nieuwe collega's
  • Schaalvoordelen

Plezier in het werk

Last but not least, als je bij ons aan de slag gaat, werk je in een leuke sfeer met leuke medemakelaars. Lol met elkaar hebben is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren we bedrijfsuitjes, trekken we regelmatig de stad in en houden we vrijmibo's. Naast deze funfactor hebben we respect voor elkaar, doen we aan talentontwikkeling, gaan we naar conventies in het buitenland en werken we nauw samen. Fun en leren gaan bij ons hand in hand.

Lees ook:
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Leiden en omstreken
Wij zijn lid van RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Wil jij zelfstandig makelaar worden in Oegstgeest? Dan gaan we graag met jou om de tafel. Neem contact op via onderstaand formulier of rechtstreeks met onze broker/owner Vincent de Vos, bel 071-516 23 75 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar in Oegstgeest bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en Makelaars van Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven